Slachtoffer (26) steekpartij Hellevoetsluis alsnog overleden

woensdag 3 juli 2019 20:25

Hellevoetsluis – Het 26-jarige slachtoffers van de steekpartij in Hellevoetsluis is alsnog overleden aan zijn verwondingen. Het slachtoffer een man van Roemeense afkomst werd in een hotel aan de Rijksstraatweg op 22 juni neergestoken. Hij raakte ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later alsnog aan zijn verwondingen overleden.

De politie heeft voor het steekincident een 36-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij was op dat moment nog aanwezig in één van de hotelkamers. De man wordt nog steeds gezien als verdachte en zit nog vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Slachtoffer (26) steekpartij Hellevoetsluis alsnog overleden
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – Het 26-jarige slachtoffers van de steekpartij in Hellevoetsluis is alsnog overleden aan zijn verwondingen. Het slachtoffer een man van Roemeense afkomst werd in een hotel aan de Rijksstraatweg op 22 juni neergestoken. Hij raakte ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later alsnog aan zijn verwondingen overleden.

De politie heeft voor het steekincident een 36-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij was op dat moment nog aanwezig in één van de hotelkamers. De man wordt nog steeds gezien als verdachte en zit nog vast.

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!