Politie houdt verdachte aan na achtervolging door IJsselmonde in Rotterdam

vrijdag 5 juli 2019 04:30

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een verdachte aangehouden na een korte achtervolging door de Rotterdamse wijk IJsselmonde. De verdachte reed in een auto welke als gestolen stond gesignaleerd.

Agenten wisten op een begeven moment de bestelbus klem te rijden, hierbij raakte wel een politievoertuig beschadigd. De verdachte ging er te voet vandoor maar kon na de inzet van een politiehond uit de bosjes worden gehaald. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachte aan na achtervolging door IJsselmonde in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een verdachte aangehouden na een korte achtervolging door de Rotterdamse wijk IJsselmonde. De verdachte reed in een auto welke als gestolen stond gesignaleerd.

Agenten wisten op een begeven moment de bestelbus klem te rijden, hierbij raakte wel een politievoertuig beschadigd. De verdachte ging er te voet vandoor maar kon na de inzet van een politiehond uit de bosjes worden gehaald. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

 

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!