Quadrijder slaat meerdere keren over de kop bij eenzijdig ongeval

Date:

Share post:

Leidschendam – Rond 21.30 uur is de bestuurder van een quad gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Veursestraatweg. De quad is hierbij meerdere keren over de kop geslagen, aldus getuigen.

Door nog onbekende reden raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. Hij schoot door de middenberm en zou enkele keren over de kop zijn geslagen, voordat deze op het fietspad tot stilstand kwam. Ook het wiel brak af en kwam een kleine honderd meter verderop terecht.

- Advertisement -

Het slachtoffer droeg helaas geen helm. De gordel die hij droeg, is gebroken tijdens de crash. De man liep onder andere letsel op aan het hoofd en de armen en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De quad raakte fors beschadigd en is geborgen.

- Advertisement -

Gerelateerd