Motorrijder onderuit door zand op N14 Voorburg

zaterdag 6 juli 2019 16:48

Voorburg – Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt bij een valpartij op de N14 in Voorburg.

Het ongeval gebeurde in de Vliettunnel, iets voor het Hraniceplein. Volgens een getuige verloor de motorrijder de macht over het stuur nadat hij over een hoopje zand reed. Hierna kwam hij tot stilstand tegen de achterkant van een andere auto die in de tunnel reed.

Het slachtoffer was bij het arriveren van de hulpdiensten bij kennis. In eerste instantie werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze werd boven het incident geannuleerd. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De tunnel was tijdelijk afgesloten door de inzet van de hulpdiensten in de tunnel. Rijkswaterstaat heeft het zand op het wegdek verwijderd.

 

0 reacties

Motorrijder onderuit door zand op N14 Voorburg
Schrijver:

 

 

Voorburg – Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt bij een valpartij op de N14 in Voorburg.

Het ongeval gebeurde in de Vliettunnel, iets voor het Hraniceplein. Volgens een getuige verloor de motorrijder de macht over het stuur nadat hij over een hoopje zand reed. Hierna kwam hij tot stilstand tegen de achterkant van een andere auto die in de tunnel reed.

Het slachtoffer was bij het arriveren van de hulpdiensten bij kennis. In eerste instantie werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze werd boven het incident geannuleerd. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De tunnel was tijdelijk afgesloten door de inzet van de hulpdiensten in de tunnel. Rijkswaterstaat heeft het zand op het wegdek verwijderd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!