Slachtoffer (25) schietpartij overleden Westkousdijk Rotterdam

zaterdag 6 juli 2019 23:13

Rotterdam – Het slachtoffer van de schietpartij aan de Westkousdijk is alsnog aan zijn verwondigen overleden. Het gaat om een 25-jarige man, hij zat op woensdagavond 3 juli achterin een auto op de Westkousdijk met de Slamatstraat toen hij werd geraakt door een kogel.

Het slachtoffer werd ernstig gewond aan zijn nek naar het ziekenhuis gebracht, daar hebben artsen alles op alles gezet om het leven van de man te redden. Helaas overleed hij alsnog aan zijn verwondingen.

De politie is op zoek naar getuigen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Slachtoffer (25) schietpartij overleden Westkousdijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het slachtoffer van de schietpartij aan de Westkousdijk is alsnog aan zijn verwondigen overleden. Het gaat om een 25-jarige man, hij zat op woensdagavond 3 juli achterin een auto op de Westkousdijk met de Slamatstraat toen hij werd geraakt door een kogel.

Het slachtoffer werd ernstig gewond aan zijn nek naar het ziekenhuis gebracht, daar hebben artsen alles op alles gezet om het leven van de man te redden. Helaas overleed hij alsnog aan zijn verwondingen.

De politie is op zoek naar getuigen.

 

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

In de tweede helft van maart 2020 is het dagelijkse aantal mensen dat incheckt in het openbaar vervoer gedaald met bijna negentig procent (vergeleken met een vergelijkbare dag in 2019). Deze cijfers publiceert het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) vandaag uit...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!