Agenten trekken wapen tijdens aanhouding in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Zaterdag 6 juli heeft er rond 22:45 uur een bedreiging plaatsgevonden aan de Symfoniestraat. De politie heeft een verdachte aangehouden.

De politie kreeg een melding binnen dat iemand van een portiekwoning aan de Symfoniestraat werd bedreigd met een mes. Agenten die al snel ter plaatse waren, troffen een man aan die geheel voldeed aan het signalement.

- Advertisement -

Op een gegeven moment waren agenten genoodzaakt om hun vuurwapen te trekken, omdat de man niet reageerde. Uiteindelijk koos de verdachte toch eieren voor zijn geld en kon de 33-jarige Hagenaar worden aangehouden en worden meegenomen naar het bureau voor verhoor.

De man wordt verdacht van poging tot doodslag dan wel poging tot zware mishandeling.

- Advertisement -

Gerelateerd