Wassenaarse agenten brengen ouders met spoed naar dochter op intensive care in Arnhem

Date:

Share post:

Twee agenten uit Wassenaar hebben woensdagavond de ouders van een vrouw met spoed naar Arnhem gebracht. Hun hartverwarmende actie hebben ze op de facebookpagina van de Politie Wassenaar gedeeld.

De agenten werden rond kwart voor negen in de avond gebeld door de collega’s van de Eenheid Oost-Nederland. De collega’s waren bij een reanimatie betrokken en het slachtoffer lag in kritieke toestand op de intensive care van het ziekenhuis in Arnhem.

- Advertisement -

Omdat er geen contact kon worden gelegd met de ouders, werden de agenten gevraagd om bij het huisadres van de ouders in Wassenaar langs te gaan. De ouders waren thuis, maar door het heftige nieuws waren de twee niet in staat zelfstandig naar Arnhem te rijden. Hierop besloten agenten om in actie te komen.

Gezien de kritieke toestand van de dochter werd in overleg met de meldkamer besloten om de ouders met spoed naar Arnhem te brengen. “Het idee dat wij deze mensen in deze vervelende situatie hebben kunnen helpen is iets waarom ik ook voor dit vak heb gekozen.”, vertelt een van de agenten na afloop in het facebookbericht.

De ouders werden tot aan de afdeling intensive care begeleid. Hoe het nu met hun dochter gaat is niet bekend.

Lees hieronder het volledige bericht van een van de agenten in kwestie.

- Advertisement -

Gerelateerd