Man geeft agenten zak met drugs

maandag 8 juli 2019 16:29

Rotterdam – Een bestuurder ging er zondag 7 juli vandoor bij een alcoholcontrole op de West-Kruiskade. Dan kan je rekenen op extra aandacht van agenten. Zeker als je dan ook nog cocaïne in je auto hebt.

Agenten zagen dat de man rond 7.00 uur bij de alcoholcontrole achteruit reed om aan de controle te ontkomen. Na een korte achtervolging, koos de bestuurder eieren voor zijn geld en zette de auto aan de kant. Zenuwachtig opende hij het raam en gaf spontaan een zak drugs aan de agenten. De man werd meteen uit de auto gehaald.

Agenten doorzochten de auto en vonden nog versnijdingsmiddelen en cocaïne. Bij een zoeking in zijn woning werd nog meer drugs en attributen voor het vervaardigen hiervan gevonden. Alles is in beslag genomen. De 34-jarige man uit Rotterdam is aangehouden en zit nog vast. Het onderzoek wordt voortgezet.

 

0 reacties

Man geeft agenten zak met drugs
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bestuurder ging er zondag 7 juli vandoor bij een alcoholcontrole op de West-Kruiskade. Dan kan je rekenen op extra aandacht van agenten. Zeker als je dan ook nog cocaïne in je auto hebt.

Agenten zagen dat de man rond 7.00 uur bij de alcoholcontrole achteruit reed om aan de controle te ontkomen. Na een korte achtervolging, koos de bestuurder eieren voor zijn geld en zette de auto aan de kant. Zenuwachtig opende hij het raam en gaf spontaan een zak drugs aan de agenten. De man werd meteen uit de auto gehaald.

Agenten doorzochten de auto en vonden nog versnijdingsmiddelen en cocaïne. Bij een zoeking in zijn woning werd nog meer drugs en attributen voor het vervaardigen hiervan gevonden. Alles is in beslag genomen. De 34-jarige man uit Rotterdam is aangehouden en zit nog vast. Het onderzoek wordt voortgezet.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!