TNO Delft korte tijd ontruimd geweest door vreemde lucht

maandag 8 juli 2019 17:07

Delft – Een gebouw van TNO aan de Leeghwaterstraat is vanmiddag enige tijd ontruimd geweest na het ruiken van een vreemde lucht.

De brandweer werd rond half twee gealarmeerd voor een mogelijk ongeval met gevaarlijke stoffen. De brandweer heeft geprobeerd de oorzaak te achterhalen, maar zonder succes. Ook zijn er diverse metingen verricht, maar er werden geen schadelijke stoffen gevonden.

Rondom half drie konden werknemers weer het gebouw betreden. Mogelijk ligt de oorzaak van de vreemde lucht bij het riool. Werknemers hebben verklaard dat er eerder vandaag werkzaamheden werden uitgevoerd.

 

0 reacties

TNO Delft korte tijd ontruimd geweest door vreemde lucht
Schrijver:

 

 

Delft – Een gebouw van TNO aan de Leeghwaterstraat is vanmiddag enige tijd ontruimd geweest na het ruiken van een vreemde lucht.

De brandweer werd rond half twee gealarmeerd voor een mogelijk ongeval met gevaarlijke stoffen. De brandweer heeft geprobeerd de oorzaak te achterhalen, maar zonder succes. Ook zijn er diverse metingen verricht, maar er werden geen schadelijke stoffen gevonden.

Rondom half drie konden werknemers weer het gebouw betreden. Mogelijk ligt de oorzaak van de vreemde lucht bij het riool. Werknemers hebben verklaard dat er eerder vandaag werkzaamheden werden uitgevoerd.

 

Grote brand in schuur aan Geerweg in Den Bommel

Grote brand in schuur aan Geerweg in Den Bommel

Den Bommel - Aan de Geerweg in Den Bommel heeft een grote schuur vlam gevat. Het gehele bouwwerk staat in brand. De brand werd woensdag 3 juni rond 23.15 uur gemeld. Inmiddels is er door de hulpdiensten opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brandweer is met veel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!