GHB-lab ontmanteld in Sommelsdijkse woning

woensdag 10 juli 2019 14:34

In een woning in Sommelsdijk heeft de politie een drugslab opgerold. Een 37-jarige man en een 28-jarige vrouw, allebei afkomstig uit Sommelsdijk, zijn vanmorgen vroeg aangehouden in hun woning.

De politie had diverse tips verkregen waaruit bleek dat er gehandeld werd in verdovende middelen, waarna een onderzoek werd ingesteld. Ook waren er signalen dat in de woning de zeer verslavende drug GHB werd geproduceerd.

Dinsdag 9 juli vond er een instap plaats in de woning. De woning was zwaar vervuild en er werden diverse soorten verdovende middelen aangetroffen, waaronder GHB. Ook zijn een geldbedrag, diverse grondstoffen en materialen voor de productie van de drug in beslag genomen

 

0 reacties

GHB-lab ontmanteld in Sommelsdijkse woning
Schrijver:

 

 

In een woning in Sommelsdijk heeft de politie een drugslab opgerold. Een 37-jarige man en een 28-jarige vrouw, allebei afkomstig uit Sommelsdijk, zijn vanmorgen vroeg aangehouden in hun woning.

De politie had diverse tips verkregen waaruit bleek dat er gehandeld werd in verdovende middelen, waarna een onderzoek werd ingesteld. Ook waren er signalen dat in de woning de zeer verslavende drug GHB werd geproduceerd.

Dinsdag 9 juli vond er een instap plaats in de woning. De woning was zwaar vervuild en er werden diverse soorten verdovende middelen aangetroffen, waaronder GHB. Ook zijn een geldbedrag, diverse grondstoffen en materialen voor de productie van de drug in beslag genomen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!