zaterdag, maart 6, 2021

Twee verdachten aangehouden voor schietincident Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam – Afgelopen nacht raakte een 19-jarige vrouw gewond na een schietincident. Zij is bij een auto aangetroffen op de Nieuwe Binnenweg. Twee verdachten zijn aangehouden.


Lees ook: Jonge vrouw gewond na schietpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam


Rond half twaalf kregen agenten een melding dat een vrouw onwel was in de auto. De vrouw werd naast de auto aangetroffen. Personeel van de ambulancedienst heeft haar onderzocht en haar overgebracht naar een ziekenhuis. Zij bleek een schotwond te hebben.

Twee aanhoudingen
In de auto hebben vermoedelijk twee jongemannen gezeten, beiden 19 jaar en afkomstig uit Rotterdam. Eén van hen is aangehouden en de auto is in beslag genomen. Er werd direct een onderzoek ingesteld naar de andere inzittende, maar die werd niet direct gevonden. Hij meldde zich op donderdagochtend bij een politiebureau en werd ook ingesloten.

Beeldmateriaal en tips
De politie hoopt naar aanleiding van verhoren en sporenonderzoek een duidelijk beeld te krijgen van wat er zich heeft afgespeeld, maar kan meer informatie goed gebruiken. Bent u getuige geweest, of heeft u andere informatie die kan helpen in het onderzoek naar dit misdrijf, neem dan contact op met de politie-eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Ook zou de politie erg geholpen zijn met beeldmateriaal. Bent u in het bezit materiaal met beelden van het incident, dan kunt u dit uploaden via deze link.

Related Articles

Grote verkeerscontrole levert aanhoudingen en overtredingen op Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De politie heeft bij een grootscheepse verkeerscontrole op de Hoofdweg...

Zeer ernstig gewonde bij uitslaande brand Poelmanstraat Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - Bij een brand in een woning aan de Poelmanstraat in Hellevoetsluis is zeker...

Lachgas, rijden onder invloed en verdachte auto’s opgepikt bij verkeerscontrole in Rotterdam-Ommoord

0
Rotterdam - Bij een verkeerscontrole nabij metro Graskruid op de Prins Alexanderlaan heeft de politie...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,368FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg