donderdag, januari 20, 2022
5.9 C
Rotterdam
donderdag 20 januari 2022

Gewonde na kop-staart aanrijding Hoofdweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vrijdagavond 12 juli rond 21.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Hoofdweg in Rotterdam.Een automobilist botste behoorlijk hard op de achterzijde van een andere auto. De trekhaak redde de auto van veel schade maar de auto die achterop klapte is er een stuk beroerder aan toe. Beide bestuurders gingen naar een veilige plek. De veroorzaker wilde in eerste instantie geen politie erbij hebben, waarom niet is niet bekend.

In de auto die voor het stoplicht stond te wachten zat een vrouw en een man. De vrouw raakte door de klap gewond en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft bij beide automobilisten een blaastest afgenomen. De uitslag hiervan is niet bekend. De verzekeringsmaatschappijen zullen de schuldvraag gaan uitzoeken.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190712230330.jpg

20190712230331.jpg

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -