Politie vindt AK-47 onder keukenblok tijdens huiszoeking; twee verdachten aangehouden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een melding naar mogelijke drugsdeals vanuit een woning heeft geleid tot twee arrestaties en het in beslag nemen van drugs, geld en wapens.

De huiszoeking vond in overleg met het Openbaar Ministerie afgelopen woensdag plaats. De exacte locatie is niet bekend gemaakt. Wel is bekend dat het huis in Rotterdam-Zuid staat.

- Advertisement -

Tijdens de controle van de woning trof de politie cocaïne en XTC aan. Toen agenten verder zochten werd onder het keukenblok een automatisch wapen gevonden met twee houders erbij. In de kussens van de bank lag ruim vijfduizend euro contant geld verstopt, samen met een vuurwapen met geluidsdemper en munitie verstopt. In het huis lag ook een drugspers en meerdere stempels die gebruikt kunnen worden om logo’s op blokken drugs te drukken.

Arrestaties
Een 30-jarige vrouw die tijdens het onderzoek van de politie in de woning aanwezig was is aangehouden op verdenking van vuurwapenbezit en handel in drugs. Uit het onderzoek dat de politie de afgelopen tijd had gedaan was het vermoeden ontstaan dat er nog iemand in de woning zou moeten wonen. Deze 30-jarige man is donderdagmiddag aangehouden. Beiden verdachten zitten nog vast.

Het onderzoek is nog in volle gang. Er zal onder meer gekeken worden naar de herkomst en eventueel gebruik van de vuurwapens.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...