Mishandeling en bedreiging met vuurwapen op camping in Warmond

Date:

Share post:

Warmond – Zondagavond 14 juli heeft de politie een verdachte aangehouden na een mishandeling bij een camping in Warmond.

In eerste instantie meldde de politie een schietpartij, maar hier bleek geen sprake van. Volgens de woordvoerder van de politie was er ruzie ontstaan tussen twee personen. De verdachte zou met een vuurwapen hebben gezwaaid en hiermee hebben gedreigd. Ook zou de verdachte het slachtoffer hebben mishandeld.

Op een kleine afstand van de camping heeft de politie een verdachte aangehouden. Diens auto is in beslag genomen en wordt nader onderzocht. Op de camping was de politie ook aanwezig voor nader onderzoek. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of deze naar het ziekenhuis is vervoerd.

- Advertisement -

Gerelateerd