vrijdag, januari 28, 2022
4.1 C
Rotterdam
vrijdag 28 januari 2022

86 kilo crystal meth onderschept in Rotterdamse havens

- advertentie -

Rotterdam – Vandaag is een 57-jarige man uit Den Haag aangehouden na een grote drugsvangst in de Rotterdamse havens.

De douane vond de 86 kilo crystal meth tijdens een reguliere steekproef in de havens. Op een scan zagen de controleurs een verdachte ruimte in een container, waarna de politie werd geïnformeerd. Na onderzoek werden de drugs aangetroffen in een vijf meter grote schroef van een mengmachine voor (vee)voer.

De container was afkomstig uit Mexico. Nader onderzoek heeft de politie geleid naar de Hagenaar, waarop deze werd gearresteerd. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De drugs met een geschatte straatwaarde van 8.6 miljoen euro zijn vernietigd.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -