86 kilo crystal meth onderschept in Rotterdamse havens

Date:

Share post:

Rotterdam – Vandaag is een 57-jarige man uit Den Haag aangehouden na een grote drugsvangst in de Rotterdamse havens.

De douane vond de 86 kilo crystal meth tijdens een reguliere steekproef in de havens. Op een scan zagen de controleurs een verdachte ruimte in een container, waarna de politie werd geïnformeerd. Na onderzoek werden de drugs aangetroffen in een vijf meter grote schroef van een mengmachine voor (vee)voer.

- Advertisement -

De container was afkomstig uit Mexico. Nader onderzoek heeft de politie geleid naar de Hagenaar, waarop deze werd gearresteerd. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De drugs met een geschatte straatwaarde van 8.6 miljoen euro zijn vernietigd.

- Advertisement -

Gerelateerd