Agenten arresteren twee verdachten na bedreiging met vuurwapen in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Het is zondag 14 juli net voor middernacht als een man de alarmlijn belt. Twee mannen hebben zojuist op de Josephlaan in Rotterdam een vuurwapen tegen zijn hoofd gezet. Agenten worden door cameratoezicht naar de juiste locatie geloodst en houden beide verdachten aan. Daarbij wordt een waarschuwingsschot gelost.

Het 57-jarige slachtoffer is van een feestje op weg naar huis als hij net voor midden nacht om onbekende reden met het vuurwapen bedreigd wordt. De man raakt niet gewond en is niet beroofd. Medewerkers van cameratoezicht zien de verdachten in de richting van de Nieuwe Binnenweg rennen.

Agenten zijn er snel bij en zetten de achtervolging in. Omdat de verdachte geen gehoor geeft aan de bevelen om te stoppen, lossen de agenten een waarschuwingsschot. Daarna kan de verdachte op de Nieuwe Binnenweg worden ingerekend. De andere verdachte wordt aangehouden in de Gouvernestraat. Het wapen dat één van de verdachten tijdens zijn vlucht weggooide, is teruggevonden.

Getuigenoproep
De politie doet nader onderzoek en komt graag in contact met getuigen of mensen die informatie hebben. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd