maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

15-jarige jongen rijdt in dure Mercedes van zijn oom

- advertentie -

Rotterdam Tijdens verkeersactie op de Capelseweg in Rotterdam werd een jongen staande gehouden door agenten inzake mobiel bellen. Tijdens de staandehouding bleek dat deze jongen 15 jaar oud was en uiteraard nog niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

De jongen had de auto meegenomen van een oom. Tegen de 15 jarige bestuurder is proces-verbaal opgemaakt inzake rijden zonder rijbewijs en voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden.

Tekst : Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -