Buit met pizza’s en verdachte aangetroffen in vuilcontainer Putselaan Rotterdam

woensdag 17 juli 2019 15:05

Rotterdam – Een maaltijdbezorger is dinsdagnacht op de Putselaan overvallen door drie jonge mannen. Zij werden aangehouden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Zij hadden zich verschanst in een tuin en een vuilcontainer.

Agenten kregen om ongeveer 03.30 uur een melding dat een pizzabezorger onder bedreiging van een mes en een vuurwapen was overvallen en dat er drie verdachten een pand aan de Putselaan in waren gevlucht. De agenten stelden daar een onderzoek in maar vonden de verdachten niet in het pand. Daarna werd in de binnentuinen gezocht en daarbij werd ook een politiehond ingezet.

Aanhoudingen
In een tuin aan de Kaapstraat werden twee van de verdachten gevonden. Omdat er mogelijk sprake was van het gebruik van een vuurwapen werden de twee aangehouden met gebruikmaking van de speciale procedure,  Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten. Inzet van de hond was daarbij niet nodig. Hoe anders was dat bij de derde verdachte.

Vuilcontainer
Die werd korte tijd later gevonden in een vuilcontainer. Omdat hij niet van plan was mee te werken werd daar de hond wel ingezet. Het leverde de verdachte een bijtwond op. Ook hij kon worden aangehouden.

De drie, allemaal Rotterdammers van 15-, 18- en 21 jaar oud zijn overgebracht naar een politiebureau en daar ingesloten. Het vuurwapen is niet gevonden, maar wel een ploertendoder en de buit, enkele pizza’s!

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Buit met pizza’s en verdachte aangetroffen in vuilcontainer Putselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een maaltijdbezorger is dinsdagnacht op de Putselaan overvallen door drie jonge mannen. Zij werden aangehouden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Zij hadden zich verschanst in een tuin en een vuilcontainer.

Agenten kregen om ongeveer 03.30 uur een melding dat een pizzabezorger onder bedreiging van een mes en een vuurwapen was overvallen en dat er drie verdachten een pand aan de Putselaan in waren gevlucht. De agenten stelden daar een onderzoek in maar vonden de verdachten niet in het pand. Daarna werd in de binnentuinen gezocht en daarbij werd ook een politiehond ingezet.

Aanhoudingen
In een tuin aan de Kaapstraat werden twee van de verdachten gevonden. Omdat er mogelijk sprake was van het gebruik van een vuurwapen werden de twee aangehouden met gebruikmaking van de speciale procedure,  Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten. Inzet van de hond was daarbij niet nodig. Hoe anders was dat bij de derde verdachte.

Vuilcontainer
Die werd korte tijd later gevonden in een vuilcontainer. Omdat hij niet van plan was mee te werken werd daar de hond wel ingezet. Het leverde de verdachte een bijtwond op. Ook hij kon worden aangehouden.

De drie, allemaal Rotterdammers van 15-, 18- en 21 jaar oud zijn overgebracht naar een politiebureau en daar ingesloten. Het vuurwapen is niet gevonden, maar wel een ploertendoder en de buit, enkele pizza’s!

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!