Haagse agent mishandeld door arrestant

donderdag 18 juli 2019 17:49

Den Haag – Een agent raakte woensdagavond 17 juli in het politiebureau Scheveningen gewond toen hij werd mishandeld door een 27-jarige man uit Den Haag.

De man was eerder op de avond aangehouden voor de belediging van een agent. Bij binnenkomst op het bureau weigerde de verdachte mee te werken en beledigde hij hierbij meerdere agenten.

Bij zijn insluiting verzette de 27-jarige man zich hevig door een agent hard bij zijn hand te pakken. De agent liep hierbij letsel aan zijn hand op en is vervolgens voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan.

Geweld tegen politiemensen
Het mishandelen van politiepersoneel wordt extra hard bestraft. Het openbaar ministerie eist hogere straffen tegen de verdachten. Het is niet bekend of de agent in kwestie aangifte heeft gedaan van het incident.

 

0 reacties

Haagse agent mishandeld door arrestant
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een agent raakte woensdagavond 17 juli in het politiebureau Scheveningen gewond toen hij werd mishandeld door een 27-jarige man uit Den Haag.

De man was eerder op de avond aangehouden voor de belediging van een agent. Bij binnenkomst op het bureau weigerde de verdachte mee te werken en beledigde hij hierbij meerdere agenten.

Bij zijn insluiting verzette de 27-jarige man zich hevig door een agent hard bij zijn hand te pakken. De agent liep hierbij letsel aan zijn hand op en is vervolgens voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan.

Geweld tegen politiemensen
Het mishandelen van politiepersoneel wordt extra hard bestraft. Het openbaar ministerie eist hogere straffen tegen de verdachten. Het is niet bekend of de agent in kwestie aangifte heeft gedaan van het incident.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!