Leerling in lesauto gewond na aanrijding Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

donderdag 18 juli 2019 10:51

Capelle aan den IJssel – Donderdagmorgen 18 juli rond 10.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising Burgemeester van Beresteijnlaan met de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Een auto verleende geen voorrang aan een leswagen waardoor er een aanrijding ontstond. De vrouw welke op dat moment rijlessen volgde raakte lichtgewond.

Een ambulance heeft de vrouw voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie is ter plaatse de partijen aan het ondersteunen bij het invullen van de schadeformulieren. Een berger zal de voertuigen weghalen. Op dit punt gebeuren vaker ongelukken, de kruising wordt door veel bestuurders gezien als onoverzichtelijk.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Leerling in lesauto gewond na aanrijding Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Donderdagmorgen 18 juli rond 10.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising Burgemeester van Beresteijnlaan met de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Een auto verleende geen voorrang aan een leswagen waardoor er een aanrijding ontstond. De vrouw welke op dat moment rijlessen volgde raakte lichtgewond.

Een ambulance heeft de vrouw voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie is ter plaatse de partijen aan het ondersteunen bij het invullen van de schadeformulieren. Een berger zal de voertuigen weghalen. Op dit punt gebeuren vaker ongelukken, de kruising wordt door veel bestuurders gezien als onoverzichtelijk.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!