Vier gewonden na forse aanrijding in Den Haag

donderdag 18 juli 2019 02:00

Den Haag – Op de Schenkkade bij de afrit van de Rijksweg A12 zijn vanavond meerdere gewonden gevallen bij een aanrijding tussen meerdere personenauto’s.

Bij de aanrijding belandde een van de auto’s op de zijkant. Vier personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, waarvan twee met spoed. Het traumateam (MMT) werd in eerste instantie ook opgeroepen, maar deze is onderweg geannuleerd.

Mogelijk heeft één van de betrokken het rode verkeerslicht genegeerd met het ongeval tot gevolg. Het Verkeers Ongevallen Analyseteam (VOA) van de politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van het incident.

 

0 reacties

Vier gewonden na forse aanrijding in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Op de Schenkkade bij de afrit van de Rijksweg A12 zijn vanavond meerdere gewonden gevallen bij een aanrijding tussen meerdere personenauto’s.

Bij de aanrijding belandde een van de auto’s op de zijkant. Vier personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, waarvan twee met spoed. Het traumateam (MMT) werd in eerste instantie ook opgeroepen, maar deze is onderweg geannuleerd.

Mogelijk heeft één van de betrokken het rode verkeerslicht genegeerd met het ongeval tot gevolg. Het Verkeers Ongevallen Analyseteam (VOA) van de politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van het incident.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!