Tonnen geld en kilo’s drugs bij invallen in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie deed afgelopen dinsdag vier invallen in een lopend onderzoek naar onder meer handel in verdovende middelen. Daarbij is een 27-jarige man aangehouden; hij kwam een woning uitlopen met ruim twee ton in zijn rugzak. Bij doorzoekingen werden nog tienduizenden euro’s en drie kilo heroïne gevonden.

De invallen en doorzoekingen in woningen en bedrijfspanden in het centrum van Rotterdam, Rotterdam-Noord en Rotterdam-West werden gedaan door team parate eenheid en de basisteams van de verschillende districten. Bij een woning in het centrum van Rotterdam zagen agenten opvallend veel vingerafdrukken op het plafond. Toen zij de plafondplaten verschoven, kwam er een tas met ruim 28.000 euro contant geld tevoorschijn.

- Advertisement -

Rugzak
Net op het moment dat de politie een woning in Rotterdam-Noord wilde gaan doorzoeken, stapte er een man het pand uit. Hij had een rugzak bij zich met daarin meer dan 200.000 euro contant geld.  Hij is aangehouden op verdenking van witwassen en zit vast.

Meer aanhoudingen
Tijdens de acties is er naast veel contant geld ook nog drie kilo heroïne gevonden en meerdere dure tassen en horloges. Het onderzoek gaat de komende tijd nog verder. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Voordeur portiek beschadigd na explosie op Generaal Van der Heijdenstraat in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 18 maart heeft er een explosie plaatsgevonden bij een...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...