16-jarige jongen beroofd in Capelle; verdachten aangehouden

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Gisteravond 19 juli werd er in de omgeving van de Meeuwensingel in Capelle a/d IJssel een 16-jarige jongen op straat beroofd. Onder dwang van meerdere personen en dreiging van een mes, werden zijn merkschoenen, telefoon en bankpas afgenomen.

Nadat de melding via 112 binnenkwam zijn wij direct met verschillende eenheden ter plaatse gegaan. In de omgeving sloegen meerdere verdachten, waaronder met een scooter, op de vlucht. Desondanks wisten wij meerdere verdachten aan te houden. In totaal zitten 4 verdachten vast. Zij zijn in de leeftijd van 15 tot 20 jaar oud en afkomstig uit Capelle en Rotterdam.

- Advertisement -

De recherche zal het onderzoek naar de betrokkenheid van de diverse aangehouden verdachten voortzetten. Meerdere aanhoudingen wordt niet uitgesloten.

- Advertisement -

Gerelateerd