Drie zwemmers overleden bij stranden Scheveningen en Wassenaar

zondag 21 juli 2019 21:16

Scheveningen / Wassenaar – Zondagavond 21 juli zijn rond 18.30 uur kwamen meerdere zwemmers in problemen ter hoogte van het Zuiderstrand in Den Haag en bij de Wassenaarse Slag in Wassenaar.

Direct is er op beide locaties een grote reddingsactie op touw gezet waarbij meerdere reddingsboten van de KNRM, de kustwacht en reddingsbrigade betrokken waren. De drie mannen zijn op de kant door de hulpdiensten gereanimeerd. Helaas zijn de drie slachtoffers overleden. De familieleden van de slachtoffers zijn in kennis gesteld.

 

 

 

0 reacties

Drie zwemmers overleden bij stranden Scheveningen en Wassenaar
Schrijver:

 

 

Scheveningen / Wassenaar – Zondagavond 21 juli zijn rond 18.30 uur kwamen meerdere zwemmers in problemen ter hoogte van het Zuiderstrand in Den Haag en bij de Wassenaarse Slag in Wassenaar.

Direct is er op beide locaties een grote reddingsactie op touw gezet waarbij meerdere reddingsboten van de KNRM, de kustwacht en reddingsbrigade betrokken waren. De drie mannen zijn op de kant door de hulpdiensten gereanimeerd. Helaas zijn de drie slachtoffers overleden. De familieleden van de slachtoffers zijn in kennis gesteld.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!