Politie bekeurt 117 bestuurders die rood kruis negeren bij autobrand op A4

maandag 22 juli 2019 16:05

Leidschendam-Voorburg – Meer dan honderd automobilisten zorgden zondagmiddag 21 juli voor levensgevaarlijke situaties op de A4 toen zij de rode kruizen boven de weg negeerden. Zij ontvangen binnenkort een boete in de brievenbus.

Rond 12.45 uur waren agenten aanwezig bij een autobrand op de A4 vlak voor de afrit Leidschendam/Forepark. Om een veilige situatie te creëren voor de hulpverleners werd een deel van de rijstroken afgezet door middel van rode kruizen boven de weg. Een rood kruis boven de weg, betekent dat er geen gebruik meer van gemaakt kan worden.

Omdat de inzet van de agenten bij de brand niet direct nodig was, konden zij zich richten op de automobilisten die in grote getale de rode kruizen negeerden. Zo zijn in tien minuten tijd 117 bestuurders gefilmd en zij ontvangen binnenkort een bekeuring. Op het negeren van een rood kruis staat een boetebedrag van €240,- (excl. administratiekosten).

 

0 reacties

Politie bekeurt 117 bestuurders die rood kruis negeren bij autobrand op A4
Schrijver:

 

 

Leidschendam-Voorburg – Meer dan honderd automobilisten zorgden zondagmiddag 21 juli voor levensgevaarlijke situaties op de A4 toen zij de rode kruizen boven de weg negeerden. Zij ontvangen binnenkort een boete in de brievenbus.

Rond 12.45 uur waren agenten aanwezig bij een autobrand op de A4 vlak voor de afrit Leidschendam/Forepark. Om een veilige situatie te creëren voor de hulpverleners werd een deel van de rijstroken afgezet door middel van rode kruizen boven de weg. Een rood kruis boven de weg, betekent dat er geen gebruik meer van gemaakt kan worden.

Omdat de inzet van de agenten bij de brand niet direct nodig was, konden zij zich richten op de automobilisten die in grote getale de rode kruizen negeerden. Zo zijn in tien minuten tijd 117 bestuurders gefilmd en zij ontvangen binnenkort een bekeuring. Op het negeren van een rood kruis staat een boetebedrag van €240,- (excl. administratiekosten).

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!