vrijdag, januari 28, 2022
4.1 C
Rotterdam
vrijdag 28 januari 2022

Zeehavenpolitie neemt dubieuze motorboot in beslag

- advertentie -

Rotterdam / Capelle aan den IJssel – Bij een grote politiecontrole op diverse vaarwegen rondom Rotterdam hebben agenten van de Zeehavenpolitie zaterdag een snelle motorboot in beslag genomen.

De controle werd gehouden op diverse vaarwegen in de buurt van Rotterdam. In verband met de zomervakantie en de toename van vaarverkeer werd speciaal aandacht besteed aan de veiligheid op het water en het vlotte verloop van het vaarverkeer.

Gedurende de middag viel in de buurt van Capelle aan den IJssel een boot op. Het ging om een zogenaamde ‘wedstrijdspeedboot’. Bij de controle van het registratienummer van de boot ontstonden er onduidelijkheden. Omdat ter plekke niet duidelijk kon worden gemaakt wie de rechtmatige eigenaar was en agenten vermoedden dat de boot betaald was met crimineel geld, werd deze in beslag genomen.

Patseraanpak
Burgers ergeren zich kapot aan criminelen met hun dure en luxe goederen. Snel geld loont uiteindelijk niet en kent alleen maar slachtoffers. Geld is evenwel de motor van de criminele economie. Door crimineel geld en met misdaad betaalde luxegoederen (zoals speedboten) af te pakken, zit de politie criminelen dwars met deze zogenaamde patseraanpak.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -