vrijdag, januari 28, 2022
4.1 C
Rotterdam
vrijdag 28 januari 2022

Inbeslagnames en aanhoudingen in groot drugsonderzoek Lange Hilleweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Dinsdagmiddag 23 juli heeft de politie in een onderzoek naar georganiseerde hennepteelt vandaag drie aanhoudingen verricht. Het gaat om de verdachten (30 – 40 jaar): een man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een man uit Rotterdam en een vrouw uit Baarn. Zes woningen en een bedrijfspand in Silvolde, Zoetermeer en Rotterdam werden doorzocht en heeft de politie beslag gelegd op de woningen, het bedrijfspand, contant geld, auto’s en waardevolle goederen.

November 2018 kwam er bij de politie een tip binnen dat bij een pand in Silvolde mogelijk een hennepkwekerij zou zitten en werd daar een onderzoek ingesteld. De namen van een aantal verdachten kwamen naar voren die ook in andere onderzoeken werden genoemd. Vanmiddag is de hennepplantage met ruim duizend planten opgerold in Silvolde.

Uit onderzoek bleek dat er naast het illegaal geld verdienen er ook geld werd verdien met het investeren in panden. Katvangers werden daarvoor ingezet. De verdachten worden verdacht van bedrijfsmatige teelt van hennep en het witwassen van crimineel verkregen vermogen. Politie heeft beslag gelegd op diverse waardevolle goederen (zes woningen en een bedrijfspand en vier voertuigen). Ook is er geld in beslag genomen. De zoektocht naar andere waardevolle goederen is nog in volle gang.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -