Man rijdt in op agent in Den Haag; politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Op maandag 22 juli is rond 18.45 uur bij een vluchtpoging een automobilist op de Koninginnestraat in Den Haag ingereden op een agent die op een fiets reed. De biker kwam hierbij ten val en is lichtgewond geraakt. Drie verdachten zijn even later aangehouden.

Een agent gaf de bestuurder van het voertuig een stopteken. Echter negeerde hij deze en hij reed vervolgens op de Koninginnestraat met zijn auto in op de biker. Korte tijd later crashte dezelfde rode auto op de kruising Koninginnestraat met de Hoefkade en vluchtten de drie inzittenden te voet weg.

- Advertisement -

Na onderzoek konden agenten de drie verdachten aanhouden. Het voertuig werd in beslag genomen. De drie verdachten, een 19-jarige man uit Rotterdam, een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Hagenaar, zitten nog vast en worden gehoord.

Getuigen gezocht
De districtsrecherche Den Haag-Centrum zoekt getuigen van het ongeval met de agent op de fiets. Hebt u iets gezien of gehoord? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...