vrijdag, januari 21, 2022
4.1 C
Rotterdam
vrijdag 21 januari 2022

Man rijdt in op agent in Den Haag; politie zoekt getuigen

- advertentie -

Den Haag – Op maandag 22 juli is rond 18.45 uur bij een vluchtpoging een automobilist op de Koninginnestraat in Den Haag ingereden op een agent die op een fiets reed. De biker kwam hierbij ten val en is lichtgewond geraakt. Drie verdachten zijn even later aangehouden.

Een agent gaf de bestuurder van het voertuig een stopteken. Echter negeerde hij deze en hij reed vervolgens op de Koninginnestraat met zijn auto in op de biker. Korte tijd later crashte dezelfde rode auto op de kruising Koninginnestraat met de Hoefkade en vluchtten de drie inzittenden te voet weg.

Na onderzoek konden agenten de drie verdachten aanhouden. Het voertuig werd in beslag genomen. De drie verdachten, een 19-jarige man uit Rotterdam, een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Hagenaar, zitten nog vast en worden gehoord.

Getuigen gezocht
De districtsrecherche Den Haag-Centrum zoekt getuigen van het ongeval met de agent op de fiets. Hebt u iets gezien of gehoord? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,121VolgersVolg
- advertentie -