Politie houdt automobilist aan met getrokken wapens Olympiaweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 23 juli een man aangehouden na een melding van een bedreiging met een vuurwapen. Agenten gingen naar de verdachte op zoek en zagen deze op de Olympiaweg in Rotterdam. De man kreeg een stopteken en de agenten startten direct een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten).

Met getrokken wapens werden de man in de auto verzocht uit te stappen en de bevelen van de agenten op te volgen. Nadat de man uit de auto was gepraat kon hij worden aangehouden. De auto van de man werd doorzocht maar er werd geen wapen aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -

Gerelateerd