Auto’s total los na ongeval Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Woensdagmiddag 24 juli rond 16.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle aan den IJssel. Op dezelfde kruising als een week geleden ging het weer mis vanwege een voorrangsfout. Twee auto’s botsten hard op elkaar nadat de bestuurster vanuit de richting van het winkelcentrum geen voorrang verleende.

Met een harde klap in de zijkant kwam de auto op een verhoging tot stilstand. De schade aan beide wagens is groot waardoor ze als verloren moeten worden beschouwd. De berger heeft de wrakken opgehaald.

- Advertisement -

Op de betreffende kruising met de Burgemeester Schalijlaan gebeuren vaker ongelukken. Ondanks de haaientanden rijd men toch vaak door.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190725000033.jpg

- Advertisement -

Gerelateerd