maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Honderden brandweermannen- en vrouwen begeleiden uitvaart collega Hesseplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Honderden brandweermannen en vrouwen hebben zich bij de Hesseplaats in Rotterdam verzameld om een gevallen collega zijn laatste eer te bewijzen. Vorige week woensdag overleed de 45-jarige Jaap van der Hoek. Jaap was bevelvoerder op onder andere de kazerne Baan in Rotterdam.

Jaap wordt vanaf de Hesseplaats naar de begraafplaats in Prinsenland gebracht. Hij zal met een ladderwagen daarnaartoe worden gebracht. Collega’s, familie en vrienden zijn aanwezig. De stoet zal via de President Rooseveltweg, Prins Alexanderlaan richting de Koperstraar gaan waar de Kazerne Metaalhof is gevestigd. Daarna zullen zij via de Koningslaan naar de Prinsenlaan gaan om vervolgens via de Nancy Zeelenbergsingel aan te komen op de begraafplaats.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -