Honderden brandweermannen- en vrouwen begeleiden uitvaart collega Hesseplaats Rotterdam

vrijdag 26 juli 2019 13:30

Rotterdam – Honderden brandweermannen en vrouwen hebben zich bij de Hesseplaats in Rotterdam verzameld om een gevallen collega zijn laatste eer te bewijzen. Vorige week woensdag overleed de 45-jarige Jaap van der Hoek. Jaap was bevelvoerder op onder andere de kazerne Baan in Rotterdam.

Jaap wordt vanaf de Hesseplaats naar de begraafplaats in Prinsenland gebracht. Hij zal met een ladderwagen daarnaartoe worden gebracht. Collega’s, familie en vrienden zijn aanwezig. De stoet zal via de President Rooseveltweg, Prins Alexanderlaan richting de Koperstraar gaan waar de Kazerne Metaalhof is gevestigd. Daarna zullen zij via de Koningslaan naar de Prinsenlaan gaan om vervolgens via de Nancy Zeelenbergsingel aan te komen op de begraafplaats.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Honderden brandweermannen- en vrouwen begeleiden uitvaart collega Hesseplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Honderden brandweermannen en vrouwen hebben zich bij de Hesseplaats in Rotterdam verzameld om een gevallen collega zijn laatste eer te bewijzen. Vorige week woensdag overleed de 45-jarige Jaap van der Hoek. Jaap was bevelvoerder op onder andere de kazerne Baan in Rotterdam.

Jaap wordt vanaf de Hesseplaats naar de begraafplaats in Prinsenland gebracht. Hij zal met een ladderwagen daarnaartoe worden gebracht. Collega’s, familie en vrienden zijn aanwezig. De stoet zal via de President Rooseveltweg, Prins Alexanderlaan richting de Koperstraar gaan waar de Kazerne Metaalhof is gevestigd. Daarna zullen zij via de Koningslaan naar de Prinsenlaan gaan om vervolgens via de Nancy Zeelenbergsingel aan te komen op de begraafplaats.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!