Auto totall-los na slippartij A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

zaterdag 27 juli 2019 10:22

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist heeft vanmorgen op de A20 ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel een flinke schuiver gemaakt. De automobilist naderde een auto welke wel heel zacht over de snelweg reed. In een poging de auto te ontwijken verloor de bestuurder de macht over het stuur door een slippartij.

Met een harde klap kwam de auto tot stilstand tegen de vangrail en brak er zelfs een wiel af. Gelukkig raakte de bestuurder niet gewond. De eigenaar van het voertuig geeft aan dat bestuurder van een donkere stationwagen is doorgereden en hoopt dat deze zich nog meld.

Foto’s : H. Roos autoberging.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto totall-los na slippartij A20 Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist heeft vanmorgen op de A20 ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel een flinke schuiver gemaakt. De automobilist naderde een auto welke wel heel zacht over de snelweg reed. In een poging de auto te ontwijken verloor de bestuurder de macht over het stuur door een slippartij.

Met een harde klap kwam de auto tot stilstand tegen de vangrail en brak er zelfs een wiel af. Gelukkig raakte de bestuurder niet gewond. De eigenaar van het voertuig geeft aan dat bestuurder van een donkere stationwagen is doorgereden en hoopt dat deze zich nog meld.

Foto’s : H. Roos autoberging.nl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!