zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Achtervolging na asociaal rijgedrag stopt op de Slotlaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel –  De politie heeft zondagavond omstreeks 22:00 uur twee mannen aangehouden na een achtervolging. Het duo werd opgemerkt door agenten in Rotterdam West vanwege asociaal rijgedrag. Agenten gaven de bestuurder een stopteken maar deze ging er met hoge snelheid vandoor.

De achtervolging ging richting de Abram van Rijckevorselweg, naar de van Beethovenlaan om vervolgens in de Tsjaikovskistraat tot stilstand te komen nadat ze werden klemgereden. Het duo een 17-jarige jongen en een vrouw zijn daar aangehouden en overgebracht naar het bureau. De bestuurder zal zich moeten verantwoorden voor het rijden zonder rijbewijs, en krijgt daarnaast een proces verbaal voor asociaal rijgedrag, en het negeren van het stoptekens.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -