Gemeente Capelle aan den IJssel start werkzaamheden Burgemeester van Beresteijnlaan

zondag 28 juli 2019 20:08

Capelle aan den Ijssel – De gemeente gaat onderhoud uitvoeren aan de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar. De weg wordt al jaren geteisterd door de vele ongelukken in de bochten. Van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 23 augustus is de weg volledig afgesloten voor het verkeer.

De gemeente zal werkzaamheden uitvoeren aan de bochten. Wat er precies gaat veranderen is nog niet bekend. De weg is dicht tussen de Grafiek en de ‘s-Gravenweg. Het verkeer zal worden omgeleid via de Capelseweg.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gemeente Capelle aan den IJssel start werkzaamheden Burgemeester van Beresteijnlaan
Schrijver:

 

 

Capelle aan den Ijssel – De gemeente gaat onderhoud uitvoeren aan de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar. De weg wordt al jaren geteisterd door de vele ongelukken in de bochten. Van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 23 augustus is de weg volledig afgesloten voor het verkeer.

De gemeente zal werkzaamheden uitvoeren aan de bochten. Wat er precies gaat veranderen is nog niet bekend. De weg is dicht tussen de Grafiek en de ‘s-Gravenweg. Het verkeer zal worden omgeleid via de Capelseweg.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!