Kapotte straatverlichting door blikseminslag Capelle ’s Gravenland

maandag 29 juli 2019 16:29

Capelle aan den IJssel- Door hevig onweer  van een aantal weken geleden zijn er in de wijk Capelle ’s Gravenland op een aantal plaatsen de lantaarnpalen kapot gegaan.

 

Ruim 40 lantaarnpalen in de Bellinistraat, Puccinistraat en Monteverdistraat  zijn (gedeeltelijk) kapot gegaan. De gemeente Capelle aan den IJssel geeft aan via een bericht op Facebook dat reparatie op korte termijn niet gaat lukken. Op belangrijke verkeerslocaties plaatst de gemeente tijdelijke verlichting.

 

0 reacties

Kapotte straatverlichting door blikseminslag Capelle ’s Gravenland
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel- Door hevig onweer  van een aantal weken geleden zijn er in de wijk Capelle ’s Gravenland op een aantal plaatsen de lantaarnpalen kapot gegaan.

 

Ruim 40 lantaarnpalen in de Bellinistraat, Puccinistraat en Monteverdistraat  zijn (gedeeltelijk) kapot gegaan. De gemeente Capelle aan den IJssel geeft aan via een bericht op Facebook dat reparatie op korte termijn niet gaat lukken. Op belangrijke verkeerslocaties plaatst de gemeente tijdelijke verlichting.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!