maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Maand lang werkzaamheden aan metrospoor tussen Capelsebrug en Kralingse Zoom

- advertentie -

Rotterdam / Capelle aan den IJssel – Het vervoerbedrijf RET gaat van 5 augustus t/m 5 september  werkzaamheden uitvoeren aan het metrospoor tussen Capelsebrug en Kralingse Zoom. Door vervoersbedrijf RET worden pendelmetro’s en pendelbussen ingezet.  Reizigers moeten rekening houden met een extra overstappen en een  langere reistijd. 

In de spits rijdt er tussen metrostations Capelsebrug en Kralingse Zoom een pendelmetro’s daarbuiten rijden er pendelbussen.  Op doordeweeks dagen van 07.00 tot 09.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur kunnen reizigers gebruik maken van pendelmetro’s.

Noodperron Capelsebrug

Op station Capelsebrug bouwt de RET een tijdelijk perron voor de pendelmetro’s.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -