maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Politie op zoek naar drie mannen die taxichauffeur mishandelden in Naaldwijk

- advertentie -

Naaldwijk -Zondag 28 juli is een taxichauffeur rond 02.15 uur mishandeld door drie mannen op de Kleine Woerdlaan nabij de Dijkweg in Naaldwijk. De politie is op zoek naar getuigen in de hoop de drie mannen te vinden.

De 43-jarige Haagse taxichauffeur had drie klanten in zijn auto zitten die hij kort daarvoor had opgepikt. Vermoedelijk kregen zij een conflict over de betaling, waarna het drietal de taxichauffeur mishandelde. Daarbij is hij meerdere malen tegen het hoofd geschopt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

Agenten zochten in de buurt naar de verdachten, maar troffen niemand meer aan. De recherche onderzoekt en heeft al een aantal getuigen gesproken.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben wat met de mishandeling te maken heeft of die hier meer informatie over hebben. Hebt u nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Delft via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Signalement verdachten
– man, ongeveer 190 cm, kaal, rood shirt.
– man, ongeveer 190 cm, kaal, zonder shirt (ontbloot bovenlijf)
– man, ongeveer 190 cm, kaal, vermoedelijk een groen shirt.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -