Douane onderschept lading cocaïne in Rotterdamse haven
via

 

 

Rotterdam – Woensdag 31 juli heeft de douane een partij van 96 kilo cocaïne onderschept in de Rotterdamse haven.

De verdovende middelen waren verstopt in de koelmotor van een koelcontainer, afkomstig uit Peru. De container was gevuld met fruit en was bestemd voor een fruitbedrijf in Barendrecht. Naar alle waarschijnlijkheid heeft het fruitbedrijf niks te maken met de smokkel.

De verdovende middelen zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam, heeft de zaak in onderzoek.

 

Douane onderschept lading cocaïne in Rotterdamse haven
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdag 31 juli heeft de douane een partij van 96 kilo cocaïne onderschept in de Rotterdamse haven.

De verdovende middelen waren verstopt in de koelmotor van een koelcontainer, afkomstig uit Peru. De container was gevuld met fruit en was bestemd voor een fruitbedrijf in Barendrecht. Naar alle waarschijnlijkheid heeft het fruitbedrijf niks te maken met de smokkel.

De verdovende middelen zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam, heeft de zaak in onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!