Gevangene gewond na brand in Scheveningse gevangenis

woensdag 31 juli 2019 17:21

Den Haag – Vanmiddag heeft er een brand gewoed in een cel van de gevangenis in Scheveningen aan de Pompstationsweg. Hierbij is één persoon gewond geraakt.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar was ontstaan in een cel. De gedetineerde die in de cel was, weigerde naar buiten gegaan. Hierop is hij door het bijstandsteam van de gevangenis overmeesterd.

De gevangene is onder begeleiding van medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het is onbekend of het slachtoffer gewond is geraakt door de brand of dat dit gebeurde tijdens het overmeesteren.

De brand was snel onder controle, maar vanwege de rookontwikkeling werd opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. Nadat de ruimtes geventileerd waren, konden alle ontruimde gevangenen terug naar hun cel.

 

0 reacties

Gevangene gewond na brand in Scheveningse gevangenis
Schrijver:

 

 

Den Haag – Vanmiddag heeft er een brand gewoed in een cel van de gevangenis in Scheveningen aan de Pompstationsweg. Hierbij is één persoon gewond geraakt.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar was ontstaan in een cel. De gedetineerde die in de cel was, weigerde naar buiten gegaan. Hierop is hij door het bijstandsteam van de gevangenis overmeesterd.

De gevangene is onder begeleiding van medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het is onbekend of het slachtoffer gewond is geraakt door de brand of dat dit gebeurde tijdens het overmeesteren.

De brand was snel onder controle, maar vanwege de rookontwikkeling werd opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. Nadat de ruimtes geventileerd waren, konden alle ontruimde gevangenen terug naar hun cel.

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!