Camper vat vlam tijdens tanken langs A12 bij Reeuwijk

vrijdag 2 augustus 2019 13:04

Reeuwijk – Rond het middaguur heeft een camper vlam gevat tijdens het tanken langs de Rijksweg A12 bij Reeuwijk.

Het is nog onduidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren dat de camper opeens in brand vloog. Eén persoon is door het ambulancepersoneel gecontroleerd na het inademen van rook. Deze hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

De brandweer had de situatie snel onder controle en kon zo voorkomen dat het voertuig in vlammen opging. Wel kon het voertuig nu niet verder rijden en is geborgen.

 

0 reacties

Camper vat vlam tijdens tanken langs A12 bij Reeuwijk
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – Rond het middaguur heeft een camper vlam gevat tijdens het tanken langs de Rijksweg A12 bij Reeuwijk.

Het is nog onduidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren dat de camper opeens in brand vloog. Eén persoon is door het ambulancepersoneel gecontroleerd na het inademen van rook. Deze hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

De brandweer had de situatie snel onder controle en kon zo voorkomen dat het voertuig in vlammen opging. Wel kon het voertuig nu niet verder rijden en is geborgen.

 

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!