maandag, oktober 26, 2020

Politie zoekt getuigen van ontvoering in Den Haag

Den Haag – De politie zoekt getuigen van een ontvoeringszaak op maandagavond 22 juli in de Vondelstraat nabij de Bilderdijkstraat. Het 38-jarige slachtoffer kon op woensdag 24 juli in vrijheid worden gebracht. In totaal zijn vier verdachten aangehouden.

Maandagavond 22 juli kreeg de politie de melding van een ontvoering in de Vondelstraat nabij de Bilderdijkstraat in Den Haag. Een 38-jarige man uit Den Haag werd tussen 19.30 en 19.45 uur door vier mannen een zilvergrijze Mercedes (kenteken TS-013-K) ingetrokken. Zij reden vervolgens de Bilderdijkstraat in, linksaf de Elandstraat in en vanaf daar vermoedelijk de Piet Heinstraat in.

Op dezelfde avond (tussen 20.00 en 21.00 uur) arriveerden de verdachten met het slachtoffer in de zilvergrijze Mercedes op een parkeerplaats aan de Bentwoudlaan in Benthorn. Een aantal van de verdachten stapten samen met het slachtoffer over op een zwarte Volkswagen Golf. Deze auto, met daarin één of meerdere personen, stond daar vermoedelijk al enige tijd te wachten. Vervolgens zijn beide auto’s weggereden in de richting van de Hoogveenseweg.

De politie startte maandagavond 22 juli direct een groot onderzoek op en kon hierdoor woensdagavond het 38-jarige slachtoffer in vrijheid stellen. In totaal zijn vier verdachten op verschillende locaties aangehouden. Het gaat om een 34-jarige en 29-jarige man uit Soest, een 25-jarige man uit Zeist en een 24-jarige man zonder vaste woon- over verblijfplaats. De vier verdachten zijn inmiddels voorgeleid en zitten in volledige beperkingen. In het onderzoek worden nieuwe aanhoudingen niet uitgesloten.

Getuigenoproep
De recherche komt graag in contact met getuigen van deze ontvoeringszaak. Heeft u maandagavond iets verdachts gezien op de kruising van de Vondelstraat met de Bilderdijkstraat. Of heeft u andere informatie dat het onderzoek verder kan helpen, bijvoorbeeld camerabeelden?

Was u tussen 20.00 en 21.00 uur aanwezig op de parkeerplaats in Benthorn op het moment dat het slachtoffer en verdachten van auto wisselden? Of weet u waar de zilvergrijze Mercedes (kenteken TS-013-K) zich nu bevindt? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Related Articles

Gewonden na aanrijding tussen motor en fietser Laan op Zuid Rotterdam

Rotterdam - Op de kruising Laan op Zuid met de 2e Rosestraat heeft maandagmiddag rond half zes een aanrijding plaatsgevonden tussen een motor en...

Politie beëindigt illegaal feest met honderden mensen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest in Zoetermeer beëindigd, wat werd gehouden in een bedrijfspand...

Politie bereidt zich voor op bijzonder Oud en Nieuw: “Jaarwisseling in alle opzichten anders dan anders”

De politie bereidt zich voor op een bijzonder oud en nieuw. Met ingang van dit jaar geldt het verbod op knalvuurwerk en vuurpijlen. Daar...

Laatste Nieuws

Gewonden na aanrijding tussen motor en fietser Laan op Zuid Rotterdam

Rotterdam - Op de kruising Laan op Zuid met de 2e Rosestraat heeft maandagmiddag rond half zes een aanrijding plaatsgevonden tussen een motor en...

Politie beëindigt illegaal feest met honderden mensen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest in Zoetermeer beëindigd, wat werd gehouden in een bedrijfspand...

Politie bereidt zich voor op bijzonder Oud en Nieuw: “Jaarwisseling in alle opzichten anders dan anders”

De politie bereidt zich voor op een bijzonder oud en nieuw. Met ingang van dit jaar geldt het verbod op knalvuurwerk en vuurpijlen. Daar...

26-jarige Zoetermeerder aangehouden na aantreffen vermiste vrouw in Haagse woning

Zoetermeer, Den Haag - Zondag 25 oktober heeft de politie een 26-jarige man uit Zoetermeer aangehouden, nadat in Den Haag in een woning aan...

Slachtoffer steekpartij Spijkenisse nog altijd in levensgevaar

Spijkenisse - De politie tast nog altijd in het donker over het steekincident vorige week op het Salamanderveen. Het 25-jarige slachtoffer uit het Belgische...

Stay Connected

9,063FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg