Hulpdiensten hebben handen vol aan agressieve man onder invloed van GHB

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Politieagenten en ambulancepersoneel hadden vrijdagavond 2 augustus hun handen vol aan een man die vermoedelijk onder de invloed van GHB verkeerde. De man vertoonde agressief gedrag naar de hulpverleners die hem probeerden te helpen.

Rond 19:00 uur belden omstanders de politie omdat zij zich zorgen maakten over een man die op dat moment over de Paul Krugerlaan liep. De man was duidelijk onder invloed van verdovende middelen. De man was moeilijk aanspreekbaar, maar werkte met agenten mee en stapte in een politieauto.

- Advertisement -

Onderweg naar het ziekenhuis verslechterde de toestand van de man, waarop de agenten de man uit de auto haalden en hem op straat legden om hem medische hulp te kunnen verlenen. Ondertussen werd een ambulance gebeld.

“Er waren meerdere agenten nodig
om de man in bedwang te houden”

Op dat moment kwam de man weer bij en stond op. Vervolgens schopte hij in het rond tegen fietsen, ruiten en brommers. Ook vertoonde hij agressief gedrag tegen de hulpverleners. Er waren meerdere agenten nodig om de man in bedwang te houden.

Den man is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht waar hij de nodige medische zorg heeft gekregen. De man vertelde agenten dat hij onder invloed verkeerde van GHB.


GHB-gebruik
Door het gebruik van GHB kunnen je grenzen vervagen, waardoor je dan soms dingen doet die je eigenlijk niet wilt. Anderen kunnen daar last van hebben. Ook kan er misbruik van jou gemaakt worden. Ook kun je door het gebruik van GHB ‘out’ gaan, je bewustzijn verliezen. Bewustzijnsverlies (out gaan) is een gevaarlijke toestand. Als de persoon niet gewekt kan worden, bel dan altijd 112.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...