donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Auto belandt op zijkant na aanrijding bij oprit A12 Den Haag (video)

- advertentie -

Den Haag / Voorburg – Zaterdagmiddag 3 juli zijn drie auto’s betrokken geraakt bij een aanrijding op de kruising Maanweg en de oprit naar de Rijksweg A12. Door de aanrijding belandde één auto op de zijkant.

Tekst loopt door onder video

Het ongeluk gebeurde toen twee auto’s vanuit Voorburg de Rijksweg A12 wilde opdraaien. Een auto die vanuit Den Haag over de Maanweg rechtdoor reed richting Voorburg, ramde de eerste auto, waardoor deze op diens zijkant belandde. Hierna reed de auto ook nog tegen de tweede auto op die de oprit op wilde.

De bestuurder van de auto op die op zijn zijkant lag, is door de brandweer uit de auto geholpen. Hij en een vrouw uit een andere auto zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, maar gelukkig raakte er niemand gewond.

De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De oprit A12 en een deel van de Maanweg waren gedurende het incident afgesloten voor verkeer.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -