dinsdag, december 7, 2021
4.6 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Bestuurder onder invloed van drugs gepakt met 224km/u over rijksweg

- advertentie -

De politie heeft vanmorgen een automobilist van de weggeplukt na een forse snelheidsoverschrijding. De man viel op door zijn snelheid waarop een motorrijder besloot de automobilist te gaan volgen. Met hoge snelheid over de A4 bij Schipluiden ging de rit richting Rijswijk.

Bij Rijswijk behaalde de automobilist een snelheid van 224km/u. De motorrijder gaf de bestuurder een stopteken maar de automobilist negeerde het. De bestuurder moest plots in de remmen waarop hij het opgaf en direct stopte op de vluchtstrook. Bij de controle bleek de man onder invloed van drugs te rijden. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het rijbewijs en de auto is de verdachte voorlopig kwijt.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -