Flinke brand in winkelpand Van Heusdestraat Rotterdam

zondag 4 augustus 2019 10:53

Rotterdam – Zondagmorgen heeft in een winkelpand aan de van Heusdestraat een flinke brand gewoed. Bij de brand kwam rook vrij en omdat er op het pand Vuurwerk stond werd uit voorzorg opgeschaald naar middelbrand.

Bij het betreden van het pand bleek er gelukkig geen vuurwerk aanwezig te zijn. Er stonden slechts enkele fietsen in het pand. De brandweer had het vuur snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke brand in winkelpand Van Heusdestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagmorgen heeft in een winkelpand aan de van Heusdestraat een flinke brand gewoed. Bij de brand kwam rook vrij en omdat er op het pand Vuurwerk stond werd uit voorzorg opgeschaald naar middelbrand.

Bij het betreden van het pand bleek er gelukkig geen vuurwerk aanwezig te zijn. Er stonden slechts enkele fietsen in het pand. De brandweer had het vuur snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!