Agenten treffen ‘snoepwinkel’ aan in verborgen ruimte in auto Capelle aan den IJssel

maandag 5 augustus 2019 17:11

Capelle a/d IJssel -Vrijdagavond 2 augustus hebben agenten een 24-jarige man aangehouden met drugs verstopt in een verborgen ruimte in zijn auto.

Na een melding via ANPR (Automatic Numberplate Recognition) werd rond 18.00 uur een personenauto gecontroleerd op de Herenburg in Capelle aan den IJssel. Hierbij troffen de controlerende agenten een verborgen ruimte aan met daarin een grote voorraad verdovende middelen. De bestuurder, een 24-jarige Rotterdammer, is aangehouden.

De verborgen ruimte bevond zich aan de bovenkant van het dashboard boven de kilometerteller. In deze ruimte werd een complete ‘snoepwinkel’ aan verdovende middelen aangetroffen met genoeg keuze voor meerdere klanten. Deze verdovende middelen zijn in beslag genomen en de Rotterdammer moet zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

 

0 reacties

Agenten treffen ‘snoepwinkel’ aan in verborgen ruimte in auto Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle a/d IJssel -Vrijdagavond 2 augustus hebben agenten een 24-jarige man aangehouden met drugs verstopt in een verborgen ruimte in zijn auto.

Na een melding via ANPR (Automatic Numberplate Recognition) werd rond 18.00 uur een personenauto gecontroleerd op de Herenburg in Capelle aan den IJssel. Hierbij troffen de controlerende agenten een verborgen ruimte aan met daarin een grote voorraad verdovende middelen. De bestuurder, een 24-jarige Rotterdammer, is aangehouden.

De verborgen ruimte bevond zich aan de bovenkant van het dashboard boven de kilometerteller. In deze ruimte werd een complete ‘snoepwinkel’ aan verdovende middelen aangetroffen met genoeg keuze voor meerdere klanten. Deze verdovende middelen zijn in beslag genomen en de Rotterdammer moet zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!