Mishandeling kind (8) live op Facebook, man aangehouden Hooigracht Leiden

maandag 5 augustus 2019 12:05

Leiden – Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een 27-jarige man aangehouden als verdachte van mishandeling. De man zou een 8-jarige jongen hebben mishandeld en dit live hebben uitgezonden in een Facebook-groep.

De politie kreeg meerdere meldingen binnen en startte een onderzoek. Door het bekijken van beeldmateriaal wisten zij de woning waarin het incident zich had plaatsgevonden te achterhalen.

De man van 27 en het 8-jarige kind werden in de woning aangetroffen. Het kind is een jongen en een familielid van de verdachte. De man is aangehouden en de jongen krijgt professionele hulp aangeboden. De jongen is niet gewond geraakt.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Mishandeling kind (8) live op Facebook, man aangehouden Hooigracht Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een 27-jarige man aangehouden als verdachte van mishandeling. De man zou een 8-jarige jongen hebben mishandeld en dit live hebben uitgezonden in een Facebook-groep.

De politie kreeg meerdere meldingen binnen en startte een onderzoek. Door het bekijken van beeldmateriaal wisten zij de woning waarin het incident zich had plaatsgevonden te achterhalen.

De man van 27 en het 8-jarige kind werden in de woning aangetroffen. Het kind is een jongen en een familielid van de verdachte. De man is aangehouden en de jongen krijgt professionele hulp aangeboden. De jongen is niet gewond geraakt.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!