Woonwagen schoonvader André Hazes gaat in vlammen op Industrieweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De woonwagen welke in de nacht van zondag op maandag 5 augustus in vlammen op is gegaan is van de Matthieu Westenberg, de schoonvader van André Hazes. De brandweer kreeg net voor middernacht een melding binnen van een uitslaande brand op de Industrieweg in Rotterdam. Aanvankelijk werd gedacht dat de loodsen in de brand zouden staan, later bleek het een woonwagen te zijn.

De brandweer rukte met enkele tientallen wagens uit naar de brand. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling en vlammen kwamen meters hoog. Het aangrenzende bedrijfsverzamelgebouw heeft forse schade opgelopen maar is goed behouden gebleven. Met name de gevelbeplating is aangetast. Omstreeks 02.00 uur gaf de brandweer het sein brand meester. Het nablussen zal nog tot in de middag nodig zijn.

Matthieu Westenberg was op het moment van de brand niet thuis, hij is op vakantie in Spanje maar komt vandaag terug naar Nederland. Hoe de brand bij de woonwagen is ontstaan is niet bekend. De politie heeft de plaats afgezet en doet onderzoek om te kijken of er een oorzaak is te achterhalen. Van de woonwagen is niets meer over. Het is niet de eerste keer dat er brand is in de familie van Westenberg. In 2015 ging brasserij het Zonnetje in Oud Verlaat ook in vlammen op.

Zie ook : Grote uitslaande brand verwoest woonwagen Industrieweg Rotterdam (video)

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190805125802.jpg

20190805125803.jpg

20190805125804.jpg

- Advertisement -

Gerelateerd