Fietsster (20) aangerand in Leiden; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Leiden – De politie zoekt getuigen van een aanranding in de nacht van zondag 21 op maandag 22 juli. Een 20-jarige vrouw werd op de Duizenddraadsteeg aangevallen door een onbekende man.

De vrouw fietste rond 02.45 uur vanuit de Haarlemmerstraat de Duizenddraadsteeg op. Daar kwam zij een onbekende man tegen, die op haar afliep en haar vervolgens aanrandde. De verdachte ging hierna de Haarlemmerstraat in, sloeg linksaf en verdween vervolgens lopend in de richting van de Pelikaanstraat. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor.

- Advertisement -

tekst loopt door onder kaart

Signalement
De verdachte is een licht getinte man van ongeveer 1.75 meter lang. Hij had een slank postuur en sprak Nederlands zonder accent. Hij droeg vermoedelijk lichte kleding.

Getuigen en tips
Wie was er in de nacht van zondag 21 op maandag 22 juli rond 02.45 uur in de Duizenddraadsteeg? Wij spreken graag met getuigen die daar in de buurt waren. Herkent u het signalement of heeft u een vermoeden welke verdachte wij zoeken? Of beschikt u over camerabeelden? Twijfel dan niet en bel met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...