woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Man spuugt vrouw in gezicht en mishandelt agent in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft gisteravond op de Linker Rottekade een 42-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette hij zich en sloeg een van de agenten met zijn vuisten in het gezicht.

De agenten gingen ter plaatse naar aanleiding van een melding dat een vrouw in haar gezicht was gespuugd door de man. Toen zij daar aankwamen en de verdachte naar zijn identiteitsbewijs vroegen, werd hij agressief en sloeg een agent meerdere keren op het hoofd. Er is pepperspray gebruikt om de man onder controle te krijgen zodat hij kon worden aangehouden.

De man zit vast. De betrokken agenten hebben aangifte gedaan tegen de man. Het is niet bekend waarom hij de vrouw in het gezicht spuugde.

Aangiftes tegen medewerkers met een publieke functie worden altijd opgenomen, daders worden met prioriteit door het Openbaar Ministerie voor de rechter gebracht, en tegen de daders wordt een driemaal zo hoge straf geëist.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -